Please Wait a Moment
el-GRen-US
X

Ανακαινίσεις ακινήτων και επαγγελματικών χώρων

Ποιοί Είμαστε

Καλώς ήλθατε στην NVdesign. Μαζί θα σχεδιάσουμε και θα υλοποιήσουμε το σπίτι των ονείρων σας. Η ομάδα μας, που απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς και καταρτισμένα συνεργεία, καθώς και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, αποτελούν την εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Η εταιρεία NVdesign δραστηριοποιείται από το 2009 στο χώρο των κατασκευών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων καθώς και σε πάσης φύσεως ανακαινίσεων ακινήτων με απαράβατο γνώμονα τον ακριβή σχεδιασμό, το σωστό προγραμματισμό και προϋπολογισμό , την έγκαιρη κι επιμελή εκτέλεση κάθε έργου μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Σήμερα πλαισιώνεται από μια μεγάλη ομάδα τεχνικών καλύπτοντας όλο το φάσμα της κατασκευής από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση της ανακαίνισης. Με παραπάνω από 120 έργα στο δυναμικό μας, διαθέτουμε τεράστια εμπειρία σε ανακαινίσεις σπιτιών, αποκαταστάσεις και αναδιαμορφώσεις καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε τη φαντασία και τη γνώση με την τέχνη και την άριστη τεχνική και δημιουργούμε έργα άριστης ποιότητας με άποψη και ιδιαίτερη αισθητική. Προτού αναλάβουμε οποιαδήποτε ανακαίνιση χώρου, σας δίνουμε μια οικονομοτεχνική μελέτη του έργου σας, ώστε να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή! Σας παρέχουμε πολλές διαφορετικές, αλλά πάντα λειτουργικές και οικονομικές λύσεις έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει! Σας περιμένουμε για μια δωρεάν καταμέτρηση του χώρου σας και δωρεάν προσφορά!

Νίκος Φλωρέντζος

Από μικρό παιδί άλλαζα το δωμάτιο μου κάθε χρόνο, η διαρκής ενασχόληση μου με τις κατασκευές, ο σχεδιασμός ενός γραφείου ή μιας βιβλιοθήκης που θα ήταν μονό δικό μου δημιούργημα ήταν το πάθος μου. Ξεκίνησα να σπουδάσω λογιστής με μονό κριτήριο την επαγγελματική μου αποκατάσταση αλλά ως τελειόφοιτος άλλαξα τελείως πορεία. Επέλεξα τη διακόσμηση. Από το πρώτο κιόλας μάθημα κατάλαβα ότι αυτό ήταν το απόλυτο επάγγελμα για μένα. Το πρώτο εξάμηνο της σχολής κατάφερα να εργάζομαι ως σχεδιαστής κουζινών σε μια μεγάλη εταιρία, την ‘Compass α.ε’ . Θυμάμαι τον εαυτό μου να λείπω από το σπίτι όλη την μέρα να γυρνώ το βράδυ και να διαβάζω χωρίς να αισθάνομαι κουρασμένος. Η αγάπη για αυτό το υπέροχο και δύσκολο επάγγελμα με έκανε να ταξιδεύω στις πιο καταπληκτικές εκθέσεις του κόσμου. Να προγραμματίζω σχόλη, δουλειά, διάβασμα, εκθέσεις, σεμινάρια με λεπτομέρεια ώστε να μην χάσω τίποτα από όλα αυτά που μου έδιναν ενεργεία και πάθος. Το ίδιο και στην δουλειά μου, ο προγραμματισμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα. Στο δεύτερο έτος συνεργάστηκα με την εταιρία ‘’nrGreen’’ στον ίδιο κλάδο. Η μανία μου όμως δεν σταμάτησε στην κουζίνα.

Ως πτυχιούχος πλέον ίδρυσα την NVdesign όπου ξεκίνησα τα πρώτα κιόλας ολοκληρωμένα μου έργα. Έψαχνα συνεχώς για νέες συνεργασίες, έψαχνα επαγγελματίες που ήθελα να είναι το ίδιο παθιασμένοι με το επάγγελμα τους όσο εγώ, να υπολογίζουν το κάθε ‘ευρώ’ του πελάτη τους και να μην εφησυχάζουν πότε. Να ψάχνουν συνεχεία για νέες ιδέες, νέα υλικά, νέα μηχανήματα. Αυτό ήταν ίσως το πιο δύσκολο πράγμα σε όλη την σταδιοδρομία μου. Τελικά τα κατάφερα, έφτιαξα ένα συνεργείο που για μένα είναι μέρος της καθημερινότητας μου, η παρέα μου πλέον. Αλλά και για τους πελάτες μου είναι η εγγύηση για την ποιότητα της κάθε εργασίας. Έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα, το τέλειο επάγγελμα για μένα.

Κατάλαβα ότι η όποια ‘αμοιβή’ δεν συγκρίνεται με το να βλέπεις στα ματιά κάθε πελάτη το χαμόγελο για το αποτέλεσμα! Είναι αυτό που μας κινητοποιεί να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα γιατί πίσω από την NVdesign έχουμε κάτι κοινό είμαστε όλοι ‘άνθρωποι’ .

Για εμάς η κάθε δουλειά είναι εξίσου σημαντική και ξεχωριστή.

Τελευταία μας έργα

Photo Gallery

Περιηγηθείτε στη Photo Gallery για να πάρετε ιδές από τα έργα που έχουμε αναλάβει.
Δείτε τα έργα μας:

 

Διαμερισματα στην Αθηνα

Ανακαίνιση airbnb διαμερισμάτων στο κέντρο της Αθήνας

 

Διαμέρισμα - Γραφείο στον Κορυδαλλό

Ανακαίνιση του γραφείου μας στον Κορυδαλλό

 

Οροφοδιαμέρισμα στη Νίκαια

Ανακαίνιση διαμερίσματος 100τ.μ. στη Νίκαια

Προφίλ

Η εταιρεία NVdesign δραστηριοποιείται από το 2009 στο χώρο των κατασκευών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων καθώς και σε πάσης φύσεως ανακαινίσεων ακινήτων με απαράβατο γνώμονα τον ακριβή σχεδιασμό, το σωστό προγραμματισμό και προϋπολογισμό, την έγκαιρη κι επιμελή εκτέλεση κάθε έργου μικρής ή μεγάλης κλίμακας.

Περισσότερα..

 

Ακολουθήστε μας:

Photos

Είπαν για εμάς..

 • Evie Korkodinou
  19 Μαρτίου 2018
  Η καλύτερη ομάδα interior design! Είστε πραγματικά επαγγελματίες.

 • An Gel
  19 Μαρτίου 2018
  Επαγγελματισμός δημιουργικότητα και γνώσεις είναι η συνταγή της επιτυχίας σας..

 • Anna Georgiou
  24 Φεβρουαρίου 2017
  Τέλειος στην δουλειά του και απίστευτος επαγγελματίας..

 • Petros Par
  13 Σεπτεμβρίου 2017
  Το ποιο τέλειο συνεργείο και πάντα με συνέπεια στον χρόνο τους..
   


Περισσότερα..